Wil je altijd kunnen genieten van de frisse lucht? Dan kun je kiezen voor horren in je kunststof kozijnen. Tijdens de warme zomerdagen is het natuurlijk ontzettend lekker als je je huis lekker kunt laten doorluchten. Natuurlijk wil je dan geen last hebben van ongedierte: insecten, vliegen en noem maar op. Deze insecten zijn niet alleen vervelend, maar brengen ook nog eens de nodige bacteriën met zich mee. Het laten plaatsen van horren is dan erg handig.

Op maatgemaakte horren

De horren van Noordwester Dakkapellen zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens duurzaam. Daarmee heeft het materiaal een lange levensduur: vrijwel onverwoestbaar zelfs. Met behulp van een professioneel systeem kan ik de spullen voor je op maat maken: precies zoals die past bij jouw kozijnen. Er zijn zowel hordeuren als horren voor de ramen.

Inclusief montage

Natuurlijk kom ik graag bij je langs om het nodige te monteren. Met behulp van een handige systeem kan ik het gemakkelijk voor je plaatsen. De installatie is verwijderbaar en gemakkelijk te reinigen.

Offerte aanvragen?

Wil je graag een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met op. Ik reageer binnen een werkdag. Stuur je wensen zo specifiek mogelijk door, eventueel met een bijgeleverde foto.