Kunststof kozijnen zijn ontzettend populair. Het kan een raam of een deur zijn en er zijn tevens combinaties mogelijk. Daarnaast zijn kunststof kozijnen scherp geprijsd. De voordelige prijs ten opzichte van kozijnen en aluminium is een reden waarom ook veel Nederlandse consumenten kiezen voor kunststof.

Uniek

Kunststof isoleert ontzettend goed: beter dan bijvoorbeeld aluminium. Bovendien vergt het ook niet veel onderhoud en dat maakt het erg aantrekkelijk. Gezien de kosten ook nog eens beduidend lager zijn, zijn er gewoonweg veel voordelen.

Kosten kunststof kozijnen

De kosten van kunststof kozijnen zijn moeilijk in te schatten. Dat verschilt namelijk sterk per situatie. Daarom is het raadzaam om een offerte aan te vragen. Daarmee kan ik je een reëel kostenplaatje bieden.

Keurmerken

Noordwester Dakkapellen is VKG-gecertificeerd, volgens de normen van Vereniging Kunststof Gevelelementen. Daarmee houden ik en mijn partners ons aan de strenge normen van het keurmerk. Voor montage is Noordwester Dakkapelle VKG-gecertificeerd.

Overige informatie over kunststof kozijnen

  • Over het algemeen kan het vergunningsvrij geplaatst worden;
  • Het is brandveilig door de brandvertragende werking van kunststof;
  • Het productieproces is redelijk milieuvriendelijk te noemen;
  • De binnenkant van het kozijn kan eventueel anders gekleurd worden dan de buitenkant;
  • Alcohol, olie, minerale vetten, niet-oxiderende zuren en zouten tasten het materiaal niet aan.

Offerte aanvragen?

Wil je graag een offerte aanvragen? Via Noordwester Dakkapellen kun je altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem gerust contact met mij op en ik help je graag.