Met de juiste gevelbekleding kun je je huis een prachtige én sfeervolle uitstraling geven. Hierbij is het van groot belang dat je kiest voor de juiste materialen van het juiste merk. Noordwester Dakkapellen maakt standaard gebruik van het kwalitatieve merk Keralit.

Keralit gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, van hoogwaardige kwaliteit én vrijwel niet te onderscheiden van hout. De bekleding is beschikbaar in 3 verschillende modellen, welke weer leverbaar zijn in 30 verschillende kleuren. Als je kiest voor Keralit gevelbekleding, zorg je ervoor dat je je huis een prachtige upgrade geeft. Daarmee behoudt het zijn waarde.

Milieuvriendelijk

De materialen waar ik mee werk zijn allemaal milieuvriendelijk. Het milieu staat dan ook erg hoog in het vaandel. Ook voor de montagewerkzaamheden zelf gebruiken ik milieuvriendelijke materialen.

Duurzaam

Keralit maakt gebruik van duurzame kunststoffen. Deze zijn gerecycled en daarmee worden er geen grondstoffen verspilt. Het duurzame materiaal is ongevoelig voor kromtrekking, als gevolg door vocht of warmte. Het houdt schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen dan ook buiten de deur. Deze materialen kunnen zowel gebruikt worden voor nieuwbouwwoningen als oudere woningen.

Vrijblijvende offerte?

Wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op.