homepage1

OVER NOORDWESTER DAKKAPELLEN

Leuk dat je een bezoekje brengt aan de website van Noordwester Dakkapellen. Ik ben Jacob de Jager: in 2018 heb ik mijn bedrijf opgericht. Met ruim 17 jaar ervaring in de kunststoffen bouwsector help ik je graag met alles wat met kunststof te maken heeft!

Hiervoor heb ik met veel plezier 13 jaar in loondienst gewerkt bij Europrovyl. Ik werk nog steeds nauw met hen samen en daarmee zijn er zeer korte lijnen met de leverancier. Om die reden werk ik ook nog graag met de kwalitatieve materialen van het bedrijf. Tevens kan ik gebruikmaken van de showroom van Europrovyl.

Wil je graag kwalitatieve kunststoffen kozijnen waar je nog jarenlang plezier aan hebt? Dan ben je bij Noordwester Dakkapellen aan het juiste adres. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

WAAROM NOORDWESTER DAKKAPELLEN?

17+ JAAR ERVARING

Ik heb ruim 17 jaar ervaring in de kunststoffen bouwsector. Ook mijn, nauwkeurig uitgekozen, partners hebben al tientallen jaren ervaring.

SCHERPE PRIJZEN

Ik werk alleen: geen dure showrooms, vast personeel of een duur pand dus! Daarmee hou ik de prijzen eerlijk én scherp.

KWALITATIEVE MATERIALEN

Ik maak alleen gebruik van de beste materialen voor mijn dienstverlening. Uitsluitend werk ik met de kwalitatieve materialen van Europrovyl.

WAARMEE KAN IK JE HELPEN?

Ben je geïnteresseerd geraakt naar mijn werkzaamheden? Leuk! Misschien dat ik je iets voor je kan betekenen met de volgende activiteiten:

  • Gevelbekleding van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij werk ik vooral met het merk Keralit.
  • Boeidelen, windveren, dakgoten. Voor alles maak ik uiteraard gebruik van kunststof.
  • Kortom: het totaalonderhoud van de woning in kunststof uitgevoerd.
  • Ik ben tevens leverancier van horren, speciaal voor kunststofkozijnen.
  • Tot slot kun je ook bij mij terecht voor montagewerkzaamheden van kunststoffen kozijnen voor zowel aannemers, projectmatig of voor opdrachtgevers. Soms werk ik alleen, maar soms ook met een team van andere specialisten. Al mijn partners zijn nauwkeurig uitgekozen op basis van ervaring.

VRAGEN / ANTWOORDEN

Hieronder nog enkele handige veelgestelde vragen.

Ik ben vooral werkzaam in de noordelijke helft van Nederland. Hier zijn echter uitzonderingen op. Daar komen we samen wel uit. Neem gerust contact met mij op.

Je kunt me gemakkelijk bereiken per mail of per telefonisch contact. Navigeer daarvoor naar de contactpagina.